Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HU Metin2 szerverek

Pegazus(CH1-CH2-CH3-CH4)

Ez volt a HU Metin2 első szervere. Itt kezdődött a Magyar Metin. Innen indul minden. Erre a szerverre most már nem lehet karaktert létrehozni, hisz megtelt. És aki a kezdetkor lépett be ide, az sose felejti el, akármelyik szerveren játszik is most.

Draco(CH1-CH2-CH3-CH4)

Amikor a Pegazus megtelt, ez volt a második szerver a Magyar Metinen. Ekkor kezdtek igazán metinezni a magyar fiatalok. E 2 szerver idején élte a magyar Metin2 a világkorát!

Altair(CH1-CH2-CH3-CH4)

A Draco szerver is hamar megtelt, hiszen az ismerősöktől, és a hirdetésekből csak úgy özönlöttek a játékosok az új szerverre, az Altairra. Sok karakter ezen a szerveren.

Aquila (CH1-CH2-CH3-CH4)

Amikor már az Aquila szerver is megvolt, akkor már egészen híres volt a Metin2. (Jómagam is ekkor kezdtem játszani.) Bár ahogy észrevettem ezen a szerveren nem volt olyan sok játékos, mint az Altairon, vagy a Dracon, mégis csináltak új szervert:

Auriga(CH1-CH2-CH3-CH4)

Ez a szerver a legutóbbi szerver. És ahogy látom, ezen kicsivel több játékos van, mint az Aquilán. Itt tartunk most, és ki tudja, hány szerver lesz még...

____________________________________________________________

Láttam, a DE Metin2=a Német Metinen több, mint 20 szerver van, és az elsőnek 6 CH-ja van, a másodiknak 5 CH, a többinek 4 CH. De így is sokan vannak. Lehet, hogy mi is idejutunk majd?