Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OLDMT2 szabályzat

A játék játszásával beleegyezel a következő feltételekbe:

Nem fogok/fogom:
részt venni más játékosok átverésében.
eladni a felhasználói fiókomat vagy annak tartalmát valós pénzért.
megváltoztatni valamit a játékban egy "külső" programot használva.
a játékban talált hibát kihasználni.
ellenkezni más viselkedési szabályokkal amikbe beleegyeztem.
megsérteni más játékosok a játékhoz és a játék élvezéséhez való jogát. Tehát nem fogok fenyegetni, bosszantani vagy nem kívánt figyelmet vonni egy másik játékosra.
szexuálisan szókimondó, kihasználó, becsületet sértő, obszcén, gyűlölködő, fajilag vagy etnikailag offenzív kifejezéseket/nyelvet használni.
Létrehozni, használni vagy szolgáltatni emulátort, weboldalt ahol ez a játék játszható lenne. A OldMT2 engedélyezi vagy teszi lehetővé a szolgáltatás terjesztését, és a tagok nem terjeszthetnek eszközöket, emulátorokat vagy más szoftvereket ezzel a játékkal kapcsolatban a OldMT2 kifejezett írásos engedélye nélkül.
megpróbálni beavatkozni, hack-kelni vagy illetéktelenül lekérni adatot/adatforgalmat a Játékról vagy szerverről.

Ha a fentiek megszegésére fény derül az esetedben, akkor a Csapattag annak megfelelően büntet majd meg.

Felhívom fokozottan a figyelmet arra, hogy attól, hogy bárki Rendel Sárkányérmét, NEM MENTESÜL A SZABÁLYZAT alól, ugyan úgy vonatkozik rá minden és a kitiltását is megkapja. Ez esetben nem kapja vissza a rendelt Sárkány érme árát és a Sárkány Érme nem ruházható át más felhasználóra. Tehát, aki valós pénzt költ a játékra, az FOKOZOTTAN ügyeljen a szabályok betartására!

A Játék Csapat fenntartja a jogot arra hogy a fenti szabályokat értelmezze a felmerülő esetekre.

Az alábbi szabályzati pontok megsértéséért néhány napos kitiltás vagy akár VÉGLEGES kitiltás is kapható! Ezért MINDENKI figyeljen minden pont maradéktalan betartására!
Multi

A Többi GameForge által üzemeltetett játéktól eltérően, a OldMT2.hu játékban a "Multizás" nem tiltott. Vagyis 1 felhasználónak lehet több regisztrációja is. Az ideális az, ha összességében 2 Felhasználói fiók / Felhasználó lenne, az egyik a "Boltos karit" tartalmazná, amivel a piacon tudna árulni, míg ez idő alatt a másik, "Fő karakterével" játszana a játékban. Mivel jelen helyzetben nincs korlátozva, így mindenkinek lehet akár 4-5 regisztrációja is. Ennek értelmében a Felhasználási Feltételek 5.1. pontja alapján a Játék szabályok erre vonatkozóan KIVÉTELT engednek meg.
1.- Játékbeli Nicknév
Játékos vagy Bolt illetve céh nevek amik sértőek, trágárak(obszcének), másokban félelmet keltők, rasszisták, droggal kapcsolatosak, radikálisan jobb oldaliak, és/vagy durvák illetve megtévesztőek (PL: Admin, GM, és bármilyen más név, ami Team tagra utalna) tiltottak. ( FIGYELEM! Az utóbbi időben elkezdtük a Céh neveket is ellenőrizni, és mivel sokan nincsenek tisztában valamivel, így leírom: Ha egy céh neve ütközik a szabályzatba - sértő, rasszista, megtévesztő ...stb, akkor az EGÉSZ CÉH MINDEN TAGJA kapja a kitiltást érte NEM CSAK A VEZETŐ! És azt is közlöm, hogy egyik esetben ( Karakter, bolt vagy céhnév) se szólunk előre! Hisz a szabályzat "figyelmeztet előre", hogy nem szabad! )

FIGYELEM! Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy az általad választott név szabályellenes vagy sem, akkor kérdezd meg jegyrendszerben és várd meg a választ, addig ne hozd létre az adott karaktert / céhet vagy boltot! Jegyrendszer az oldal felső részén a "support" gombra kattintva érhető el!
2.- Viselkedés
Az Internet olyan hely ahol a trágár veszekedések könnyen előfordulnak. Éppen ezért a Játék Csapat feladata eldönteni hogy a kommunikáció mikor lépi át azt a határt ahol az már nem megfelelőnek / túl durvának minősül.
Légy barátságos más játékosokkal és ne sértegesd őket. Más játékosok fenyegetése és megzsarolása szigorúan tilos. Egyes sértések nem feltétlenül vehetők sértésnek, mivel a vélemények szubjektív alapon különbözhetnek ezekről. A OldMT2 Csapat fenntartja a jogot arra hogy tárgyilagosan eldöntse, egy sértés mikor számít tényleg sértésnek.
Követelni vagy kényszeríteni más játékosokat hogy olyat tegyenek amik szándékukkal ellentmondanak, szabályellenes és felhasználói fiók tiltást vonhat maga után.
Mások játékhoz és a játék élvezéséhez való jogának megsértése tilos és eme részleg büntetését vonhatja maga után.
Más személyek megszemélyesítésének megkísérlése tiltott. Ez vonatkozik de nem korlátozott a következőkre: alkalmazottai, képviselői vagy üzemeltetői a OldMT2-nek.
Szélsőpolitikai, rasszista, pornográf vagy más illegális kijelentések tiltottak a játékban. (Rasszista, illegális, megkülönböztető vagy más helytelen nevek azonnali tiltáshoz vezethetnek.)
3.- Idegesítő Kezdők
Ne nevesd ki a kezdőket és ne verd át őket a tudatlanságukat kihasználva. Mindenki volt kezdő! Segítsetek nekik!
4.- Chat a Játékban
A hivatalos nyelv a OldMT2.hu szolgáltatásokon Magyar és Angol; ez vonatkozik de nem korlátozott a következőkre: Játék Szerver, Fórum, IRC hivatalos chat-szobák.
Speciális emlékeztető hogy ez vonatkozik a következőkre is: Játékbeli privát üzenetek, játékbeli klán oldalak, játékbeli klán jelentkezések és játékbeli hívó üzenetek.
4.a.- Spam
Ne spammelj. Ez azt jelenti hogy ne küldd ismételten ugyanazt az üzenetet a Hívó Chat-ben és a Normál Chat-en rövid időközönként (10 percen belül). Linkek vagy tippek kiírása amiknek semmi közük a OldMT2-höz szintén tilosak. Szintén tilos más játékosokat csalási módokról kérdezni.
Ha ismétlően beírsz értelmetlen karaktersorokat a hívó/normál chatben:
"@@@@@
***^&%
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "
VAGY értelmetlen karaktersorokat írsz olyan hosszan hogy azok a képernyő széléig vagy azon túlmennek:
"hey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sell FMS, pm me@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
azt a hívó/normál chat spammelésének lehet venni, és szabálysértésnek minősül.
Marketing, reklámozás vagy más hasonló felhívás/leszólítás a Játékon, annak Weboldalán vagy Fórumán szigorúan tilos. ENNEK ÉRTELMÉBEN TILOS Privát szervereket még NÉV szinten is említeni!
A OldMT2 vagy Fórumának felhasználása olyan mozgalmakra/eseményekre amik eltérnek egy Online-Játék közösségében megengedettől, tiltottak.
4.b.- Valós Fenyegetések
Más játékos, csapattag, GameForge képviselő, vagy bármi más a játékhoz/szolgáltatáshoz kapcsolódó személy felkeresésének és bántalmazásának a szándéka és ennek kijelentése, szigorúan tilos.
Tagok nem csaphatnak be, bosszanthatnak, fenyegethetnek, okozhatnak kellemetlenséget vagy nem kívánt figyelmet más játékosoknak.
5.- Hiba Kihasználás
Hibák, kiskapuk, biztonsági hibák, vagy bármi más következetlenség azonnal jelentendő a GM Csapatnak. Ezek igazságtalan előnyszerzés céljából való kihasználása szigorúan tilos és kitiltást vonhat maga után.
6.- Csalás
A Kliens manipulálása bármilyen móddal tilos. Olyan a OldMT2-höz való szoftver felhasználása ami nem a GameForge4D által készült, szigorúan tilos.
Bármi olyan szoftver ami emberi irányítás nélkül és/vagy a kijelzett tartalomtól függetlenül működik, tiltott. Másképp elmondva, minden kattintás ami a klienstől a szerverhez érkezik egy élő személytől kell hogy származzon, és nem egy automatizált rendszertől.

( Ha észreveszed, vagy feltételezed valakiről, hogy valamilyen csaló programot, hacket használ azt KÖTELES vagy haladéktalanul jelenteni a GM/SGM/GA felé, attól függően, hogy épp melyik érhető el a játékban. Amennyiben egyik se, akkor írhatsz valamelyiknek MSN-en, IRC-n vagy akár E-mailben is, illetve a Jegyrendszert használva. )
7.- Felhasználói Fiók Adatok
Minden játékos titokban kell tartsa a felhasználói fiók adatait. A OldMT2 Csapat sosem fog kérni tőled adatokat a felhasználói fiókodról vagy az ahhoz tartozó jelszóról. Valós vagy "Ál" GM-nek, SGM-nek vagy GA-nak a jelszavadat megadni SZIGORÚAN TILOS, bármilyen "ürüggyel" is kéri azt tőled, bármivel is fenyeget! ( Ennek értelmében NINCS Acc átadás a OldMT2-ben! )
A felhasználói fiók tulajdonosa felelős az az által végrehajtott cselekedetekért. Ez azt jelenti hogy hogyha bárki bejelentkezik a felhasználói fiókodba, például családtag vagy ismerős, te leszel felelős a tetteiért. Tartsd az e-mailed, Account-ID-det és jelszavadat biztosan. Ez vonatkozik a következőkre is: Anya, Apa, Húg, Nővér, Öccs, Bátty, Nagymama, Nagypapa, barát, szomszéd...stb.
Csak olyan panaszok kerülnek kezelésre ami a felhasználói fiók regisztrált állandó e-mail címéről érkeznek. A OldMT2 Csapat nem fog visszaállítani/kicserélni elvesztett tárgyakat/fiókokat. (NE kérd a Csapatot kicsalt, elvesztett, hack-kelt tárgyak visszaadására. Ezen szabály megszegéséért tiltás eszközölhető.)
A Felhasználási Feltételek 4.2.5 pontjára vonatkozóan a Játékszabályzat nem enged meg kivételt.
7.a.- Jelszó Guberálás
Megkérni más felhasználókat a felhasználói fiókjuk jelszavának megosztására szigorúan tilos. Ez a birtokodban lévő összes felhasználói fiók tiltásához vezethet. Ha ezzel lefülelnek, biztosan megkapod a büntetést.
7.b.- Felhasználói Fiókok és tárgyak eladása
A játékbeli felhasználói fiókok( és a hozzájuk tartozó minden KARAKTER) vagy azok tartalmának(Tárgyak) vagy ezzel kapcsolatos egyenleg( Vagyis YANG) eladása valós pénzösszegért ( pl: Forint, Euró, Dollár, Font ...stb.) vagy egyéb játékbeli pénznemért ( Sárkányérme) szigorúan tilos! Tilos továbbá a Karaktereket ( az felhasználói fiókkal együtt értelemszerűen) eladni valós pénzösszegért vagy játékbeli pénznemért - ide tartozik a Sárkányérem és a YANG is! Tehát karaktereket eladni / átadni SZIGORÚAN TILOS a Játék szabályzat és a Felhasználási Feltételek értelmében. Bármely játékos aki ilyesmit csinál, tiltásra kerül. Természetesen a tárgyakat (droppolt, vásárolt itemek fegyverek, felszerelések, italok ...stb.) el lehet adni a játékon belül a kereskedés vagy a piac (csomó) használatával!
Kiegészítés a kötekedők és kedves játékosaink kedvéért, akik szeret mindenbe belekötni, ami nincs leírva: TILOS Sárkány érméért bármiféle ellenszolgáltatást, tárgyat vagy bármit kérni, cserélni, TILOS MÁSNAK Sárkány érmét RENDELNI, TILOS MÁSOKAT Sárkány érméért HÚZNI, tilos Sárkány érmét YANGRA beváltani, TILOS sárkány érméért tárgyat vásárolni, TILOS sárkány érméért Tárgyat eladni, Tilos Sárkány érméért Yangot eladni, Tilos Sárkány érméért yangot venni, Tilos sárkány érméért segíteni másokna, TILOS sárkány érmét elfogadni más játékostól/embertől, TILOS sárkányérmét adni más játékosnak/embernek, TILOS sárkányérmét átadni másik accnak( ez ugye lehetetlen is, de biztos ami biztos leírom, nehogy ebbe kössön bele, hogy ez se volt leírva, így át kell adnunk a sé-jét más accára) és TILOS MINDEZT A JÁTÉK HÍVÓ vagy normál(helyi) chatjén hirdetni.

Aki mégis ilyet tesz, vagyis "húzok Sé-rt" vagy "Yangot adok/veszek Sé-rt" jellegű hirdetéseket ír, VÉGLEGES kitiltást kaphat érte a játékból!
8.- GM Segítség
A GM-ek nem adhatnak tárgyakat és pénzt a játékosoknak. Nem fognak semmit megőrizni neked és nem segítenek a karakter szintezésben sem és szörnyeket sem idéznek meg. Nem kereskedhetsz GM-ekkel és nem hívhatod meg őket klánba. Szintén nem kérheted meg őket hogy segítsenek ilyesmiben. Kivétel lehet egy előre megrendezett Esemény.
9.- GM Csapat
A OldMT2 Csapat útmutatásait és döntéseit tiszteletben kell tartani.

Ha egy GM/SGM/GA a játékban ráír helyi chaten vagy súgásban (PM) bármilyen játékosra, az KÖTELES neki válaszolni. A GM nem társalogni szeretne unalmában, hanem valamit ellenőriz vagy ki akar valamit deríteni. Minden játékos KÖTELES ebben segíteni úgy, hogy válaszol a feltett kérdésekre.
Ne térj ki egy GM döntése elől azzal hogy másik GM-hez mész, ez a játékból való kizáráshoz vezethet. - Ha nem vagy elégedett a GM döntésével, lépj kapcsolatba a SGM-rel vagy a GA-ral. A szabályok megszegéséért vagy támadásáért a szerverről való kirúgás járhat, ismételt esetekben a felhasználói fiók végleges tiltása eszközölhető.
9.a.- Csapat Bosszantása
A csapat ellen irányuló panaszok tiszták kell hogy legyenek, átkozódás és személyes sértésektől mentesek. Rágalmazó/személyes sértések/átkozódások kommunikáció a csapattal szemben nem tolerált, és a sértő kommentek eltávolítását, a sértő tiltását vonják maguk után.
Vedd figyelembe hogy a szolgáltatásokon való viselkedésed okozhatja a ideiglenes vagy végleges tiltásodat a teljes közösségről és szolgáltatásairól.

Ezek a szabályok bármikor változhatnak, és két hét az észrevételi/tudomásul vételi idő.

JÓ JÁTÉKOT:)